Oudervereniging

Elk schooljaar worden door alle actieve commissies van de oudervereniging leuke activiteiten georganiseerd. Activiteiten die bijdragen aan een fijne schooltijd voor uw kind.
Een greep uit onze activiteiten:

Versiering van de school bij Sinterklaas, Kerst, Carnaval en Pasen. Ook de cadeaus voor de kinderen worden financieel mogelijk gemaakt door de oudervereniging;
Sportevenementen zoals sportdagen en de avondvierdaagse. Zo wordt de huur van de sportaccommodatie en de school T-shirts bij de avondvierdaagse van uw bijdrage betaald;
Het jaarlijkse kamp en schoolreisje worden deels van uw bijdrage betaald (entree geld, bus etc.).

Aan elke ouder met kinderen op de Griffel wordt jaarlijks gevraagd een ouderbijdrage per kind te betalen zodat bovenstaande activiteiten betaald kunnen worden. De oudervereniging doet zijn best om de bijdrage zo laag mogelijk te houden, zodat ook de ouders met een kleine portemonnee kunnen blijven bijdragen.
De laatste jaren heeft de oudervereniging dan ook hard gewerkt om zichtbaar te zijn voor ouders, zodat alle ouders goed kunnen zien waar hun geld naar toe gaat. En dat is zeer succesvol geweest!
Meer dan 80% van alle ouders betaalt de vrijwillige ouderbijdrage of zelfs meer, waardoor we deze extra leuke activiteiten voor de kinderen kunnen blijven uitvoeren.

Groep 1 t/m 4:     € 45,00   (€ 27,50* vrijwillige ouderbijdrage + ongeveer € 20,00 jaarlijkse uitje)
Groep 5 en 6:       € 47,50   (€ 27,50* vrijwillige ouderbijdrage + ongeveer € 25,00 jaarlijkse uitje)
Groep 7:                € 52,50   (€ 27,50* vrijwillige ouderbijdrage + ongeveer € 25,00 jaarlijkse uitje)
Groep 8:                € 117,50  (€ 27,50* vrijwillige ouderbijdrage + ongeveer € 90,00 afscheidskamp)

De ouderbijdrage kunt u overmaken naar Oudervereniging KBS de Griffel onder vermelding van de naam en groep van uw kind rekeningnummer NL93INGB 0001412897. Bedankt voor uw bijdrage!